За нас

Бригада Siguren Pokriv

Когато настъпи часът за ремонтиране на покрива, знаем, че процесът може да бъде труден. Ние от СИГУРЕН ПОКРИВ имаме над 20 години опит зад гърба си в изграждането на нови покриви, редене на керемиди, полагане на скара, хидроизолация. Екипът ни ще Ви помага по време на целия процес - от избора на материали до най-малките детайли. Доверите ли се на нас за ремонт на Вашия покрив, Вие не просто ще получите перфектно извършена работа, но и ще станете част от една голяма общност, а именно семейството на Сигурен покрив, състоящо се от нас самите и още стотици наши доволни клиенти. 

Как работим?

Първата стъпка от работата с нас е направата на оглед. Огледите ни са безплатни и имат за цел да се запознаем с Вас и обекта и да имаме по-ясен поглед над проблема на Вашия покрив. След това Ви изготвяме индивидуално решение на проблема, а офертата ни получавате до няколко дни след огледа. 

Индивидуалността и сложността на всеки един обект ни мотивират винаги да даваме максимума от себе си. Нещо, на което много държим са добрите и професионални отношения с нашите клиенти, които подпомагат за изграждането на доверие. 

Защо да изберете нас?

Правим всеки един ремонт с огромно удоволствие и хъс за работа. Даваме дългогодишна гаранция, тъй като работим с производители на покривни материали, които са се доказали във времето и отговарят на всички европейски изисквания за качествено строителство. 

Ако се нуждаете от какъвто и да е вид покривни услуги на добри цени и в кратки срокове, свържете се с нас на оставените контакти или директно поискайте оферта!

Нашите предимства

  1. Голям опит
  2. Качествено изпълнение
  3. Добра комуникация
  4. Взаимно уважение
  5. Добро съотношение цена - качество
  6. При аварии се отзоваваме веднага
  7. Даваме гаранция до 15 години

Ремонт на покриви на най-добрите цени

Имате проблеми с Вашия покрив? Забелязали сте течове от покрива? Не отлагайте ремонта, свържете се с нас. Осигуряваме първокласни покривни услуги и ремонт на покриви в София и цялата страна на достъпни и конкурентни цени.