Изграждане на покривни конструкци

Thermo-tent-Compact-Outstanding-2-1110x555

Изграждане на покривни конструкции

За да бъде един навес максимално удобен и функционаленq ние предлагаме вариант с изработени и предварително сглобени от нас дървени ферми. По този начин се избягват  средни носещи колони и вие можете да разполагате каквото си пожелаете под навеса, без да се притеснявате от множество подпорни греди. Изработваме също така и навеси с метална конструкция. Идеите ни в тази област са много и винаги има още и още варианти. Доверете се на професионализма ни и ще получите красив, здрав и функционален навес на добра цена, който няма да поддаде от тежкия сняг през март или да отлети при буря.

Извършваме професионално изграждане на навеси, беседки, веранди, сенници, платформи от дърво, огради, дървени облицовки и други дърводелски дейности на територията на София и региона. Екипът ни е от майстори с дългогодишен опит и множество изградени проекти.

Изработваме различни по вид и размер навеси и павилиони, които се отличават със собствен стил и характер. Държим на уникалността и художествената стойност, като влагаме прецизност в изработката.

  • Навеси
  • Беседки
  • Веранди
  • Сенници

Изграждане на нов навес – 110лв / кв.м

Ремонт на покриви на добри цени

Осигуряваме първокласни покривни услуги и ремонт в София и цялата страна на достъпни и конкурентни цени.